Η επαφή μου με το μάθημα της Λογιστικής ξεκίνησε κάπως δειλά ενώ το απαιτητικό πρόγραμμα του φροντιστηρίου ομολογώ στην αρχή με τρόμαξε. Στην πορεία όμως η μεθοδευμένη διδασκαλία και η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύξαμε με τον καθηγητή έκανε τις ώρες του μαθήματος να περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά. Η συνεχής ενθάρρυνση, η βοήθεια, η συμπαράσταση και η προσφορά εκ μέρους του καθηγητή μού έδινε τη δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μου ενώ η σωστή προετοιμασία μου έδινε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια γεγονός που δικαίωσε τον αγώνα μου αφού φυσικά κατάφερα να εξασφαλίσω θέση στο Πανεπιστήμιο.
Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Φίλιππο που με έμαθε να θέτω στόχους και να παλεύω για αυτά που θέλω και επιθυμώ.

Μάριος Μάρκου,

Από το Filippos Ch Filippou Institute of Accounting έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις να θυμάμαι. Τα μαθήματα Λογιστικής με βοήθησαν να σκέφτομαι και να ενεργώ πρακτικά και ορθολογικά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή μας γιατί με την επίμονη, τη βοήθεια, την παρότρυνση, τις συμβουλές του και φυσικά τη σκληρή δουλειά και πιστή εφαρμογή του προγράμματος του φροντιστηρίου από μέρους μας, καταφέραμε να αγγίξουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Στο φροντιστήριο αυτό εκτός από ποιοτική μάθηση βρήκα σεβασμό και εκτίμηση προς το άτομο μου και τις δυνατότητές μου, τους συμφοιτητές μου και φυσικά τους γονείς μας!

Ελένη Πιερου,

Για να πετύχει κανείς τους στόχους που θέτει πρέπει να έχει σωστή καθοδήγηση και να κάνει ένα προγραμματισμένο και σωστό διάβασμα. Τη μεθοδική και συστηματική μελέτη μου τη δίδαξε το F.F.I.A. Παρά το εντατικό και απαιτητικό πρόγραμμα του φροντιστηρίου, ο έμπειρος καθηγητής μας διαθέτοντας ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας μετέδιδε τις γνώσεις του ώστε να κατανοούμε πλήρως την ουσία της κάθε ενότητας. Έτσι, κατάφερα να επιτύχω στις Παγκύπριες Εξετάσεις και να περάσω στη σχολή της προτίμησης μου. Κύριε Φίλιππε, από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μου προσφέρατε και εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη να μεταδίδετε τις γνώσεις σας στα παιδιά που εμπιστεύονται το φροντιστήριο σας.

Ιωάννα Παπαχριστοφόρου,

Εμπιστεύτηκα το Filippos Ch. Filippou Institute of Accounting για να αποκτήσω τα L.C.C.I. Qualifications. Η πορεία προς την κατάκτηση της γνώση διαγράφτηκε με συνεχή προσπάθεια, εντατική μελέτη και αφοσίωση στο πρόγραμμα. Η παράδοση του μαθήματος ήταν οργανωμένη και οι ασκήσεις που ακολουθούσαν ή μας δίνονταν ήταν διαμορφωμένες κατάλληλα ώστε να κατανοούμε απόλυτα την ύλη. Έτσι με τις γνώσεις που πήρα και την απόκτηση των πτυχίων Λογιστικής εφοδιάστηκα με πολύτιμα προσόντα για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Είναι πραγματικά τιμή μου που φοίτησα στο F.F.I.A.

Εύχομαι καλή συνεχεία και πάντα επιτυχίες και διακρίσεις!

Λουΐζα Λοίζου,